Deloitte
Teambuilding

Wij verzorgen de Teambuildingsactiviteit voor Deloitte.  Een workshop Dress for Success met Private Shopping Night.  Handige tips & tricks om een betrouwbare, professionele indruk te geven aan hun klanten.  Aangezien zij dagelijks in contact komen met klanten, is het van belang dat ze ook toegankelijk overkomen, zodat de klanten zich  meteen comfortabel voelen.

Zij ontdekken de werking en invloed van kleding op hun 1ste indruk.  Hierdoor leren ze hier bewust mee om te gaan, zodat ze steeds datgene kunnen uitstralen waarvoor ze staan.  Naast do & don’ t op de werkvloer, gaan we ook dieper in op lichaamstaal en presentatievoorkomen.

Een uitgebreide workshop met praktische tips, waarmee ze meteen aan de slag kunnen.  Leerrijk en vooral verrassend om samen te doen!

Na deze workshop gaan we deze tips en kennis, samen toepassen, tijdens hun Personal Shopping Night.  Zo zetten we samen de eerste stap en kunnen ze de tips bij zichzelf toepassen .  Een krachtige en leuke combinatie waardoor zij meteen aan de slag gaan en het verschil bij zichzelf kunnen ervaren.

 

Meer info: