Over Business Styling

Expert

Sofie Reekmans

Als expert in Kleding en Imago-advies gebruikt Sofie haar jarenlange ervaring als styliste van Outside-in om haar klanten te voorzien van efficiënte en resultaatgerichte tips welke je meteen kan toepassen in jouw professionele omgeving.

Sofie is steeds gepassioneerd geweest door de kracht van kleding, imago en uitstraling. En vooral ook de manier waarop mensen deze kunnen aanwenden om hun carriére een positieve boost te geven.

Haar passie voor Kledingadvies en in het bijzonder de impact op je professionele leven heeft haar ertoe gebracht om Business Styling op te richten.

Sofie Reekmans

Meerdere klanten lieten me na hun Personal shopping weten welke positieve invloed hun nieuwe kleding op hun zelfvertrouwen en overtuigingskracht had. Deze positieve getuigenissen gaven me zoveel voldoening dat ik me hier volop op ging toespitsen en mijn focus ging leggen op de kracht van kleding.

In onze huidige competitieve markt, heb je vaak meer nodig dan enkel je expertise en kennis om je te onderscheiden. Eerst en vooral dien je de kans te krijgen, om deze te kunnen tonen. En hier heeft onze eerste indruk en bijgevolg ons voorkomen een grote bijdrage in.  Personal Branding is momenteel uiterst belangrijk.

Sofie beseft heel goed hoe belangrijk deze facetten zijn, als je een toonaangevende functie hebt of het uithangbord van je bedrijf bent. Voordien, tijdens mijn logistieke carriere was ik hier zelf al bewust mee bezig.
“Zeker als vrouw, mijn mannetje mogen staan in een mannenwereld, was het voor mij eens zo belangrijk om een betrouwbare, professionele indruk te maken en te tonen waarvoor je staat.”

In een concurrentiële omgeving, is het erg belangrijk vanaf het eerste moment je potentiële klant zijn interesse te wekken. De juiste kleding is hierbij noodzakelijk om volle aandacht en interesse te krijgen, zodat je de kans krijgt je expertise te tonen en je boodschap voluit kunt brengen. Met de juiste kleding kan je eveneens tonen waarvoor jij en je bedrijf staat en je persoonlijkheid en professionalisme kracht bij te zetten.

Sofie hanteert een vlotte, no-nonsense aanpak, afgestemd op haar klant. Geen standaardinfo, maar een persoonlijke werkwijze, rekening houdend met jouw professionele achtergrond en persoonlijkheid. Door deze af te stemmen, krijg je het mooiste en krachtigste resultaat, nl een Kledingstijl die bij jouw job, sector, klant en persoonlijkheid past. Je authenticiteit en geloofwaardigheid stijgt, wat jouw professionele carrière een boost zal geven.